Den dejligste aften

I fredags dansede vi i Kuppelsalen – komplet udsolgt ❤ Kombien af det vildt smukke rum og så den glæde og kreativitet, som alle delte på dansegulvet, gjorde oplevelsen helt vidunderlig. Den eneste lille ting, som jeg har lyst til at forbedre er, at jeg gerne ville ha’ haft endnu mere tid til at tale med deltagerne – især dem som jeg ikke har mødt før. Dét at danse sammen kan give en helt speciel følelse af at dele noget fint. Jeg kunne bare også mærke, at jeg gerne ville ha’ lyttet lidt til, hvordan de lige var landet dér. I Kuppelsalen. Fordi det var så dejligt, at de var det. 

Nå, men det betyder så i hvert fald, at jeg har sat lidt mere tid af til næste gang. Det er d. 4. januar – stadig kl. 18.45 og så til kl. 21. Stadig med et glas bobler og stadig til 65,-

Og fik jeg sagt, at i fredags var udsolgt? Der er allerede solgt en håndfuld billetter, så køb din snart hvis du gerne vil med. 

https://billetto.dk/da/e/groove-i-kuppelsalen-igen-billetter-322794

Yes, og her havde det jo været rigtig fint at sætte et billede eller en lille video, men jeg var simpelthen så optaget af dans, så jeg fik ikke knipset noget som helst. Det vil jeg også overveje at forbedre næste gang.